AKTUELNO

Vrlo je samokritična, a prijatelji i porodica su njena najveća podrška.

Anja Spasić, dvanaestogodišnjakinja iz Novog Sada je svojim napretkom zavredela da se nađe u šestom krugu najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu "Pinkove zvezdice" kada će se predstaviti milionskom auditorijumu sevdalinkom "A što ćemo ljubav kriti".

Ona ne krije oduševljenje učešćem u ovom muzičkom programu koje joj pruža posebno nadahnuće, ne samo zbog iskustva koje je stekla već i zbog poznantsva sa decom iz drugih gradova.

Ovo nije samo takmičenje, jako je lepo, družimo se, pre svega ja sam pobedila tremu i ovo je prvi put da sam na ovako velikoj sceni, televiziji i jako mi je lepo ovde. Čim izađem na scenu kao da sam prosvetljena - rekla je kroz smeh Anja.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako uživa u svakom trenutku tokom ovog takmičenja njoj je bilo teško da izdvoji onaj najbolji, jer sve ono što je prošla u ovom programu ima veoma pozitivnu notu.

Uh, sve mi je lepo, ali najlepše mi je na sceni kada zapevam, ali isto tako i pre nastupa druženje u hotelu, po kafićima, ovde u bekstejdžu - rekla je sa osmehom na licu.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Plesne grupe su od petog kruga zajedno sa Anjom na sceni i pružaju joj veliku podrški i upotpunjuju njen nastup. Ona nije krila da je njen fokus kako će interpretirati pesmu, ali joj pomoć plesača mnogo znači.

Drago mi je što su plesači tu, scena lepše izgleda i ne ometaju mi pažnju. Kada nastupam obraćam pažnju i na pevanje i na scenski nastup, ali opet ovo je takmičenje gde pokazujemo svoj muzički talenat, tako da mi je bitnije kako ću otpevati pesmu - rekla je ona.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Svaki svoj nastup sa nestrpljenjem iščekuje da odgleda i vrlo je samokritična kada ocenjuje sebe. Najčešće preferira da ih odgleda u krugu, porodice kako bi joj i oni sugerisali na pogreške.

Snimke sa svojih nastupa pregledam bezbroj puta. Prvo sa mamom i tatom, pa sa drugaricama. Prvo na televiziji, a onda i na jutjubu da vidim greške, jer ih sigurno ima. Volim da poslušam komentare žirija da bih ispravila greške, a potom dodala:
Svi prijatelji me podržavaju. Ali ja sam realna, znam kakav mi je bio nastup i jesam li ili nisam zaslužila 5 glasova. Svi ostali mi pružaju ogromnu podršku, a moja nastavnica pevanja, Maja Antić, mi uvek objektivno kaže šta misli i ukaže na grešku - rekla je Anja.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ON SE NAJVIŠE OBRADOVAO PLESAČIMA U PINKOVIM ZVEZDICAMA! Mario: Sada su nam nastupi MAGIČNI, KAO NA FILMU! (VIDEO)

Anjin nastup, ali i nastupe još trinaestoro talentovane dece videćete u novom izdanju vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" u petak 23. marta od 21:45h samo na TV Pink!

D. B.

#Anja Spasić

#Pinkove zvezdice

'