AKTUELNO

Tako mladi, a tako uspešni!

Takmičari šeste sezone ''Pinkovih zvezdica'' Lana Vukčević i Đorđe Savković bili su gosti jutarnjeg programa TV Pink. Oni su snimili duestsku pesmu pod nazivom ''Zbogom zauvek'' čime su oduševili publiku, a sad su govorili o svom poznanstvu i saradnji.

- Mi se družimo od malih nogu. Upoznali smo se tako što sam ja Lanu prenkovao da mi je majka Severina. Ona je ceo dan čekala da Severina izađe iz kuće, kad ono izlazi moja majka, sasvim druga žena... - kaže Đorđe.

Foto: TV Pink Printscreen

- Takmičenje nam je značilo što smo se upoznali, oslobodili treme, počeli da se družimo i sad smo svi zajedno - kaže Lana.

- Što se pesme tiče, muziku je radio Buja Bic, tekst je pisao Lanin tata, Senad Drešević je radio miks i master, Doja je radio spot i montažu u Ulcinju, na Adi Bojani. Mi imamo i nastavak ove pesme, neće biti zauvek zbogom... Za sada smo zadovoljni odzivom publike - rekao je Đorđe.

Foto: TV Pink Printscreen

- Navikla sam i na ružne kometare, naravno da ih je bilo, ali se više obazirem na one lepe. U svakoj pesmi ima neka mana - rekla je Lana.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: Pink.rs