AKTUELNO

Konačno!

Na radost milionskog auditorijuma koji je svakog petka pratio talentovane klince, najlepše muzičko takmičenje vraća se na TV Pink, i to u novom terminu – od 26. marta , „Pinkove zvezdice“ emitovaće se nedeljom u 13:30 časova.

U razgovoru sa članovima žirija premijerna ekipa došla je do saznanja da su veoma uzbuđeni i da ne mogu da dočekaju prvo emitovanje šeste sezone.

Foto: Jelena Simonović

- Pinkove zvezdice gledaju čitave porodice i mislim da je čistota interpretacije uvek okupljala kraj malog ekrana cele porodice - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mislim da su nijanse u pitanju, svi mi u žiriju smo dugi niz godina na sceni, slušamo istu muziku, postulati su nam isti, moralni momenti slični i ne verujem da će tu biti nekih razmirica - rekla je Tijana Dapčević.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mnogo se radujem što se opet snimaju ''Zvezdice''. Uzbuđena sam i očekujem vrhunski standard takmičara, kao i do sada, sad kad pogledate i neke reprize vidite koliko su deca bila fantastična i koliko smo dobrih pevača iznedrili - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu ispod.

Autor: Pink.rs