AKTUELNO

Sergej Pajić otkrio je koliko mu je teško pao raskid sa Uki Q, a onda se osvrnuo i na njenu pretučenu sestru, Saru Hadžić.

Popularni pevač i influenser Sergej Pajić bio je sinoć jedna od zvanica na gala žurki "Gorkog lista", a tom prilikom priznao je da se zbog bivše devojke Uki Q opijao, te da se nerado seća tog perioda, ali da mu je nova devojka sve promenila.

Sad u ovom periodu ne volim da pijem, ali bio je period kada sam voleo, ali otkad imam devojku sam se smirio - rekao je Sergej, pa dodao:
Zbog Une sam pio, zbog raskida, ali muzika mi je pomogla da prebolim.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Sergej je prokomentarisao i to što je sestra Uki Q, Sara Hadžić pretučena od strane njenog supruga i oca njenog deteta. Sergej se oglasio tada na društvenim mrežama, a ovom prilikom je otkrio da je u kontaktu sa majkom pretučene Sare, te da joj se zbog cele situacije i lošeg odnosa sa Uki, nije javio.

Una i ja nismo u dobrim odnosima, ali sa njenom mamom sam u dobrim odnosima, oglasio sam se i na društvenim mrežama. Raspitujem se oko slučaja. Ja poznajem Saru, dok sam bio dve godine sa Unom, ona je stalno bila tu - otkriva Pajić.

Foto: TWITTER.COM/ @LUKABOJOVIC23/INSTAGRAM.COM/UKI_Q/INSTAGRAM.COM/PRIVATNA ARHIVA/INSTAGRAM.COM/SERGEJPAJIC

Autor: P.R.