AKTUELNO

Otvorio dušu!

Osim Uroša Živkovića, Tamare Milutinović, Izvorinke Milošević, Zorane Pavić i Dejana Milićevića, voditeljka Sanja Marinković je u prolećnoj emisiji "Magazin In", čija je tema anksioznost, ugostila i dvoje mladih influensera - pevačicu Anu Lazarević i pobednika pete sezone "Pinkovih zvezdica", pevača Sergeja Pajića.

Sergej, ti imaš 18 godina? - pitala je Marinkovićeva.
Da - odgovorio je Pajić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pratim dečka, znam da se takmičio u "Pinkovim zvezdicama", znam da se bavi muzikom, nisam očekivao da je toliko mlađi, dugo je tu - dodao je Uroš.
Prvi festival sam imao sa 10 godina, posle toga takmičenja, festivali - rekao je Sergej.

Foto: TV Pink Printscreen

Sergej, zbog si mladići danas anksiozni i depresivni? - pitala je Sanja.
Svako ima svoje razloge. Ja sam imao taj period u svom životu kad mi je majka bila povređena u saobraćajnoj nesreći, tad sam bio off. Muzika mi je pomogala da se vratim u svoju orbitu... Pomoglo mi je kad sam se malo povukao sa društvenih mreža i tih stvari. Muzika, studio, ja, pisanje... - ispričao je Sergej.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiji je pušteno i nekoliko Sergejevih TikTokova, gde se vidi kako se ovaj mladić bori za nezbrinute životinje i apeluje na sve da otvaraju vrata svojih zgrada, kako bi lutalice tokom hladnijih perioda imale toplo mesto za spavanje. Ovaj potez su gosti nagradili aplauzom.

Foto: TV Pink Printscreen

Toliko si sladak ovde. Koliko udvaračica imaš? - pitala je Marinkovićeva.
Dosta - nasmejao se Sergej.
Muškarci sa ovih prostora slove za najzgodnije, a ti izgledaš svetski - nastavila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaista izgleda svetski, mlađa publika zna za njegove fantastične pesme, spotove i sve, ali dečko je jedna od najvećih mlađih zvezda - pohvalio je Sergeja Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Sergej, ti živiš sa starijom sestrom? Sami se izdržavate? - pitala je Sanja.
Da, dve godine je starija od mene. Nas je četvoro, dvoje malih u Banjaluci. Sami se izdržavamo od prvog dana kad sam došao ovde, nisam hteo da uzimam novac od roditelja, od prvog dana sam se snalazio - otkrio je mladi pevač.
Šta radiš kad si bezvoljan? - nastavila je voditeljka.
Povučem se, pa pozovem mamu i tatu, jer mi nedostaju, oni su u Banjaluci, a ja retko idem tamo zbog posla - odgovorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.

#Sergej Pajić