AKTUELNO

Uputio javni apel!

Mladi pevač i finalista spektakularnog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" David Radosavljević juče se našao na mestu gde se desila pljačka. Naime, muškarca, koji je radnici kafića na Savskom vencu ukrao novčanik, zaustavio je upravo David. Pinkova zvezdica progovorila je o ovom incidentu.

Foto: Printscreen YouTube/ Visual Fever

Reagovao sam instiktivno da bih pomogao devojci koja je opljačkana, radnici tog kafića. O detaljima ne znam da li smem da pričam jer je policija uključena u sve to, ali reći ću vam da mi je čovek koji je izvršio krađu govorio: "Pusti me, izbošću te nožem!" Pustio sam ga kada je vratio novčanik koji je ukrao - rekao je David.

Istraga oko celog slučaja je toku i tek naknadno će biti poznati detalji ove situacije.

Foto: TV Pink Printscreen

David se oglasio i putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Ni u jednom trenutku nisam rekao da treba da uradite istu stvar koju sam ja uradio, ali sam rekao da svako od vas treba da zna kako da odreaguje u određenim situacijama. Sve je pun ološa i sebičnih ljudi, izbegavajte da upadate u bilo kakve loše situacije. Meni kao malom detetu je jpš rečeno da uvek izbegavam da upadnem u loše situacije, ali ima i situacija od kojih ne možeš da pobegneš. Ja iz ove situacije nisam mogao da pobegnem, ali sam znao da ovaj čovek treba da bude zaustavljen. Svašta sam čuo za tog čoveka, što neću javno da širim i baš zato znam da sve što sam uradio u tom trenutku je opravdano. Čuvajte se i držite se uvek uz svoje ljude, a i uz sebe - poručio je David.

Foto: Instagram.com/radosavljevicdavid

Autor: Pink.rs