AKTUELNO

Teodora Tara Stojanović, mlada tinejdž zvezda koja je popularnost stekla učešće u Pinkovom talent šou-programu za decu "Pinkove zvezdice", novim projektom raspametila je svoje fanove.

Još tokom učešća u "Pinkovim zvezdicama" članovi stučnog žirija predviđali su joj uspešnu muzičku karijeru u regionu, ali i van granica Balkana, a nekoliko godina kasnije ispostavlja se da su bili u pravu - Tara je do sada izbacila nekoliko singlova, koji su naišli na odličan primer kod publike, a najnoviji u nizu doslovno je raspametio sve!

Foto: Sara Postolović

"Vidi, vidi" preti da postane ozbiljan hit, sudeći po komentarima na mrežama, ali i utiscima uticajnih ljudi iz sveta muzike, a publiku je posebno oduševio visokobudžetni spot koji je, saglasni su svi, kao iz zlatnog doba MTV-ja!

Tara je, inače, zajedno sa Markom Konom radila muziku, dok je sama autor teksta svoje nove pesme koju možete poslušati u nastavku!

Inače, najpopularnije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" vraća se na male ekrane, a u nastavku saznajte kako da se prijavite:

Autor: D.T.

#Pinkove zvezdice

#Teodora Tara