AKTUELNO

Njen glas mnoge je oduševio!

Svojim talentom i sjajnim pevačkim sposobnostima Darija Vračević oduševila je sve tokom takmičenja "Pinkove zvezdice". Darija je čak našu zemlju predstavljala i na Dečjoj pesmi Evrovzije.

Foto: Promo

Takođe, Darija je nedavno imala i veliki uspeh na takmičenju u Podgorici koji je organizovao pevač Danijel Alibabić, gde je odnela čak 4 nagrade. Među nagradama bila je i ona koja je Dariji najdraža, a koja je bila ubedljiva - pobeda publike u polufinalu, ali i u finalu. Sada je došlo vreme i za još jedno takmičenje.

Foto: Promo

Naime, Darija je zapevati na online takmičenju koje se održava u Hrvatskoj pod nazivom "Adriatic Song Contest". Darija je odabrana među 10 finalista, a na ovoj manifestaciji biće 6 članova žirija iz Hrvatske i 6 iz Evrope koji će takmičare očenjivati po sistemu glasanja na Evroviziji. Uslov za takmičenje bio je da svi učesnici odaberu numeru koja je već pevana na ranijim Evrovizijama.

Foto: Promo

Darija je odabrala pesmu Tamare Todevske "Proud". Svoj sud daće i publika putem interneta, a Dariju kao jedinog predstavnika iz Srbije možete podržati tako što ćete glasati na ovom linku.

Darijinu izvedbu pesme "Proud" koju će zapevati na "Adriatic Song Contest-u" koji organizuje Hrvatski evrovizijski klub možete pogledati u nastavku teksta.

Autor: S. K.

#Darija Vračević