AKTUELNO

Očarala je region, a sada će i ceo svet!

Pinkova zvezdica Nika Purić osvojila je srca publike još u drugoj sezoni ovog takmičenja, a onda je kroz "Pinkove zvezdice - All stars" još sazrela i sada je prava mlada pevačica pred kojom je zasigurno blistava karijera.

Nika će predstavljati našu zemlju na prestižnom muzičkom festivalu u Belorusiji, i to sa dve pesme.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozvana sam na jedan prelep festival u Belorusiji, predstavljam našu zemlju. Taj festival je u rangu sa Eurosongom, mnogo sam srećna jer ću predstavljati našu zemlju. Tamo su se predstavljali naši veliki pevači, tako da je velika čast. Festival se održava od 16. do 20. jula - rekla je Nika za emisiju "Premijera" i dodala:
Moja mama je zadužena za moj stajling, uopšte ne sumnjam u to, ne želim da znam ništa dok ne vidim. Znam da će biti nešto spektakularno, sa nekim staklićima, ali drugo ne znam, nisam upućena.

Zvezdica ne krije svoje uzbuđenje i sreću pred nastup na ovom prestižnom festivalu koji će joj sigurno otvoriti mnoga vrata u svetu muzike.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu moju sreću i radost kad sam čula da ćemo zaista ići, ne mogu da opišem. Počela sam da vrištim. To je velika čast predstavljati svoju zemlju - rekla je Nika.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Nika Purić