AKTUELNO

Pogodite ko je dečak sa slike?

Najpopularnije dečije takmičenje na ovim prostorima "Pinkove zvezdice" iznedrilo je mnoge mlade zvezde koji su nada naše muzičke scene, a jedan od njih svakako je Mateja Vukašinović. On se takmičio u prvoj sezoni ovog talent šoua, koja se emitovala na televiziji Pink u sezoni 2014/2015 i već tada je bio miljenik devojčica, a plasirao se u samo superfinale.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom televizijske sezone 2018/2019 emitovala se emisija "Pinkove zvezdice - All Stars" u kojoj su se pojavili takmičari iz prethodnih sezona koji su ostavili najveći utisak na gledaoce. Mateja je bio učesnik i ove emisije, ali je tada bio potpuno drugačiji u odnosu na to kada se prvi put pojavio na velelepnoj sceni. Danas, on iza sebe ima mnogo uspeha, njegova pesma "Talija" oduševila je fanove, a on ne planira da stane.

View this post on Instagram

🌊 + ☀️ = 💆🏽‍♂️🌴

A post shared by Mateja Vukašinović - MATEYA (@mateya__official) on

Na svom Instagram profilu danas je objavio fotku iz detinjstva, na kojoj je umazan od slatkiša, a njegovi fanovi su bili oduševljeni. Da li biste ga vi prepoznali da niste videli da je ova fotka na njegovom Instagram nalogu?

Foto: Privatna arhiva

Autor: N. Vujčić

#Mateja Vukašinović

'