AKTUELNO

Talentovani mladi pevač otkrio nam je kako provodi dane u izolaciji.

Peta i jubilarna sezona spektakularnog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" vratila je na male ekrane miljenike milionskog auditorijuma koji je svakog petka pratio fantastične emisije u kojima su se predstavljali mladi talenti, a među favoritima se izdvojio Sergej Pajić, koji je odlukom publike odneo pobedu u superfinalu. Učešće u "Pinkovim zvezdicama" donelo je Sergeju neverovatnu popularnost, koju je ovaj mladić svojim trudom iskoristio na pravi način.

Foto: E-Stock/Aleksandar Bačlija

Prva pesma koju je izbacio nakon pobede u spektakularnom takmičenju oduševila je publiku. Zbog ovoga, Sergejeva "Uspavanka" bila je prva u trendingu širom našeg regiona, a spot trenutno broji preko 4 miliona pregleda. Mladi pevač tu nije stao, pa je i pored školskih obaveza uspeo vredno da radi i na drugim projektima. Međutim, zbog pandemije koronavirusa Pajić je morao da "prikoči", kao što je to uradio i ostatak sveta. Sergej se vratio u rodnu Banjaluku malo pre početka vanrednog stanja, a u uskršnjem intervjuu za portal Pink.rs otkrio je kako provodi dane u izolaciji, kao i šta je sve privremeno odloženo zbog stanja u kome se nalazi svet.

Foto: Pink.rs

Super mi je krenula godina, pesma "Uspavanka" bila je prva u trendingu, pljuštali su pregledi, pozitivni komentari. Dogovorena mini turneja sa Davidom (Radosevljevićem) u Makedoniji, pet gradova, pet koncerata... Snimio pesmu sa grupom "In Vivo" i Tomom (Milosavljevićem)... Odlazimo u Moskvu da snimimo spot. Snimio još jednu pesmu, dogovarao snimanje spota... Planirao još jedan duet sa Tomom, ali... - započeo je Sergej, pa dodao:
Korona se isprečila. Tata je došao u Beograd po sestru i mene i došli smo kući u Banjaluku. Nakon dva sata su zatvorene granice. Sve staje. Prvih dana mi je bilo jako teško, jer su mi stali svi projekti... Koncerti, pesme, spotovi... Ipak, momci iz "In Viva" odlučili su da, iako nije vreme, izbace pesmu "Gagarin". To me je malo pokrenulo. Pišem pesme, komponujem, snimam za Jutjub i TikTok - istakao je Pajić.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Pesma "Gagarin", koju su Sergej i Toma snimili sa grupom "In Vivo" takođe je zabeležila neverovatan uspeh. Osim što se našla u vrhu svih trending lista širom regiona, spot za ovu pesmu trenutno broji preko 3 miliona pregleda.

Iako je ovo vratilo Sergeju osmeh na lice, nedavno se desio nemili događaj u njegovoj porodici. Naime, njegova mama Darija je imala saobraćajnu nezgodu pre nekoliko dana, zbog koje je završila u bolnici. Međutim, Sergej nam je ispričao i da je njegova mama izašla iz bolnice i da se oporavlja, što je obradovalo njega i njegovu porodicu.

Opet šok, mamu mi je udario motor na pešačkom prelazu i teško je povređena. Ipak, sve prolazi dobro i danas je izašla iz bolnice. Ponovo smo svi zajedno - ispričao je talentovani pevač.

Foto: Promo

Na samom kraju intervjua Sergej je poželeo svima sreću u ovim teškim trenucima i poručio da jedva čeka da nastavi gde je stao.

Jedva čekam da sve prođe, jer sam toliko toga spremio za ovu godinu. Spremite se da izgrmimo čim korona prođe! - poručio je Sergej.

Još jedna stvar koja je obradovala mnoge je podatak da se "Pinkove zvezdice", takmičenje koje je proslavilo Sergeja vraća na male ekrane, a sve detalje o ovome možete pročitati klikom OVDE.

View this post on Instagram

do me a favor,SMILE🥀

A post shared by SERGEJ PAJIĆ (@pajicsergej_official) on

Autor: M. P.

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Sergej Pajić

<
'