AKTUELNO

Iako su joj se mnogi planovi promenili, talentovana pevačica iskoristila je ovaj period kako bi probudila svoju kreativnost.

Teodora-Tara Stojanović, superfinalistkinja spektakularnog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars", nedavno je predstavila drugu duetsku pesmu i to sa reperom Borisom Vukušićem, koji je poznatiji kao Vuku. Pesma "Ne idemo nigde" postala je prava himna među mlađom populacijom zbog stanja koje trenutno vlada u svetu zbog pandemije koronavirusa.

Tekst pesme koji govori o izolaciji, kao i zanimljiv spot koji su Tara i Vuku snimili kod svojih kuća, ali i uz pomoć prijatelja i fanova koji su slali svoj materijal, doprineo je da ova pesma još više uđe u srca publike. Tara je za naš portal ispričala kako je došlo do saradnje, kako provodi dane, a zatim i poslala poruku našim čitaocima.

Foto: Printscreen YouTube/Bassivity Digital

Osnovna ideja za pesmu je Borisova. On se meni javio na Instagramu i pitao me je da uradimo duet. Bila sam skeptična, jer je planski prvo trebalo da izađe moja solo pesma "Fotke", koju već duže vreme spremamo, ali kada je došao do studija i pustio nam "Ne idemo nigde", ja sam odlučila u dogovoru sa timom da prvo izbacimo nju. Završila sam svoj vers i iskidali smo! Svi smo bili ponosni iskreno - rekla je Tara.
Što se tiče spota, za ovu pesmu smo planirali svemirski spot, nešto totalno "outstanding" i neobično za ove prostore, ali nas je epidemija sprečila. Tako da smo, kako bismo što pre izbacili pesmu, odradili spot od kuće. Prilično smo zadovoljni kako je sve ispalo, s obzirom na okolnosti.

Foto: Printscreen YouTube/Bassivity Digital

Često se smaram kod kuće, navikla sam da izlazim svake subote, a i radoholičarka sam, pa mi nedostaje i škola... Imam tu sreću da se bavim takvim poslom da mogu i kod kuće da pišem i komponujem, većinu dana provodim upravo to. Postala sam i gejmer tokom izolacije, pa mi i to ispunjava vreme (smeh) - istakla je Tara.

Foto: Printscreen YouTube/Bassivity Digital

Nadam se da ste svi dobro i da vam nije dosadno! Ostanite gajbi i slušajte "Ne idemo nigde"! - poručila je na samom kraju pevačica.

Spot za pesmu "Ne idemo nigde" možete pogledati u nastavku.

Autor: M. P.

#Teodora Tara Stojanović

#Vuku

'