AKTUELNO

Svi su želeli da se fotografišu sa njim.

Mateja Vukašinović svojim pevačkim sposobnostima oduševio je mnoge širom regiona tokom učešća u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", a kasnije i "Pinkove zvezdice - All Stars". Osim muzikom, ovaj mladi momak bavi se i sinhronizacijom.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Mateja je svoj glas ovoga puta pozajmio glavnom liku istoimenog animiranog filma "Sonik", a svojom pojavom na premijeri u jednom beogradskom tržnom centru Mateja je izazvao ogromnu pažnju, a svi prisutni su odmah poželeli da se fotografišu sa ovom Pinkovom zvezdicom. Međutim među onima koji su želeli fotografiju sa Matejom, našli su se i glumci koji su takođe dali svoje glasove za ovaj film.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Inače, Sonik je jedna od najpopularnijih igrica u svetu, na osnovu čega je napravljen i film. Sonik pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem, čovekom Tomom.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Podsetimo, Mateja je pre nekoliko dana objavio svoju novu pesmu koja nosi naziv "Talija" i koja je za kratko vreme našla put do publike, a spot se nalazi i u čuvenoj Jutjub trending listi. Pesmu možete poslušati u nastavku.

Autor: S. K.

#Mateja Vukašinović

'