AKTUELNO

Superfinalista "Pinkovih zvezdica - All stars" vredno radi na novim projektima!

Ekipa portala Pink.rs posetila je u petak proslavu 18. rođendana Pinkove zvezdice Teodore-Tare Stojanović, a među zvanicama se našao njen kolega iz takmičenja i najbolji prijatelj Mateja Vukašinović. Iskoristili smo priliku da upitamo Mateju šta je poželeo Tari.

Tari sam poželeo da ostane puna svoje neverovatne energije i da radi ono što voli u životu. Naravno, sreća i zdravlje su neizostavni deo - ispričao nam je Mateja.

Foto: Pink.rs

Superfinalista jubilarne sezone "Pinkovih zvezdica - All stars" pokupio je sve simpatije publike još u prvoj sezoni ovog takmičenja, kada su devojčice pale sa nogu zbog njegovog šarma, pa su tako oformile grupu "Vukašinovićke", a kada se ponovo pojavio na sceni ovog spektakularnog takmičenja, svi članovi žirija su ga nahvalili kako je najviše napredovao. Osim talenta za pevanje, Mateja je na sceni pokazao i da je odličan plesač, kao i glumac.

Foto: Alexander Mils

Kako saznajemo, Vukašinović je i dalje vredan i nikad zauzetiji. Osim što je glumio u nekoliko predstava, Mateja pozajmljuje glas u mnogim sinhronizovanim verzijama popularnih animiranih filmova i serija u svetskoj produkciji, a nedavno je potpisao ugovor i sa modnom agencijom. Upitali smo Mateju da li radi na novom muzičkom projektu, što zanima sve njegove fanove.

Dosta pitanja dobijam vezano za novu pesmu. Iskoristiću priliku da kažem da se na pesmi uveliko radi i da je plan da ona izađe sredinom januara - otkrio nam je Mateja.

Vukašinović je ispričao i da sprema seriju nastupa za svoju publiku, i to sa svojim drugarom i kolegom iz "Pinkovih zvezdica", Tomom Milovanovićem.

View this post on Instagram

|we are what we believe we are|

A post shared by TOMA|16 (@tomilovanovic) on

Što se tiče nastupa, najbliži su nam 28. i 29. decembra u Smederevu i Subotici. Više informacija na našim profilima - otkrio je Mateja.

Ostaje da ispratimo šta je sve to talentovana Pinkova zvezdica spremila.

Foto: Alexander Mils

Autor: M. Popović

#Mateja Vukašinović

'