AKTUELNO

Danas David ima 15 godina i vredno radi na svojoj muzičkoj karijeri, zbog čega se i preselio iz Banjaluke za Beograd.

David Radosavljević bio je dečak od svega 10 godina kada se 2014. pojavio u prvoj sezoni muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", a svojim talentom i harizmom odmah je pobrao simpatije, kako publike, tako i žirija koji su tada činili Hari Varešanović, Milan Stanković, Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Jelena Tomašević.

Nakon što je u superfinalu s prosečnom ocenom žirija 4,98 glasovima publike osvojio visoko peto mesto, David se ponovo našao u pomenutom takmičenju u petoj sezoni pod nazivom "Pinkove zvezdice - All Stars", gde je takođe osvojio zapažen plasman.

Danas David ima 15 godina i vredno radi na svojoj muzičkoj karijeri, zbog čega se i preselio iz Banjaluke za Beograd. S njim je u srpsku prestonicu pošla i njegova porodica, a on je u otvorenom intervjuu otkrio kako je to uticalo na njega i njegove najmilije.

Foto: TvPink Printscreen

Preseljenje u Beograd bio je veliki izazov za sve nas, jer smo tamo morali sve da ostavimo da bismo došli ovde, ali lakše mi je uz porodicu jer imam veću motivaciju. Imam i ljude koji me podržavaju, ali najbitnija mi je moja porodica i lakše mi je dok sam uz njih ovde u Beogradu.

Iako je veoma mlad, David stremi ka estradnom vrhu, a na pitanje da li je spreman da se bori sa "estradnim aždajama", ovaj tinejdžer kaže:

- Ja to gledam tako da se niko od nas ne bori, jer svako od nas ima svoj način i stil pevanja, i to se ljudima sviđa. Bilo kakav stil će se ljudima svideti, jer svi smo mi različiti. Ne gledam po pitanju borbe da li se mogu izboriti, ali ako sam siguran u nešto što želim, to ću da dostignem - kaže David.

Foto: e-stock Časlav Vukojičić

Koliko je njegov talenat raskošan govori i činjenica da je već nakon učešća u prvoj sezoni "Pinkovih zvezdica" David bio specijalni gost na koncertima regionalne zvezde Dina Merlina, što ističe kao najveću stvar koja mu se u životu dosad dogodila:

- To je najveća stvar koja mi se desila u životu. Bio sam na tri njegova koncerta. To je bio iznenadan poziv i sve mi je bilo mnogo brzo. Nastupao sam ispred 80.000 ljudi, a to je želja i mnogih zvezda. To mi je mnogo značilo i dalo mi je motivaciju da nastavim dalje i da ne odustajem, a takođe je i mojoj porodici dalo motivaciju da me dižu ka cilju i tronu.

Autor: Pink.rs

#David Radosavljević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'