AKTUELNO

Duet koji će promeniti muzičku scenu.

Voditelj Ognjen Amidžić je u finalnoj emisiji 11. sezone popularne emisije "Amidži šou" ugostio i pevačicu Anđelu Vujović poznatiju kao Angellinu, koja je ove sezone bila rezident pevač. Njen glas oduševio je publiku, a mlada pevačica  snimila je nekoliko pesama koje su postali hitovi.

Pročitajte još: ČIM SU VIDELI U KAKVOM RASPOLOŽENJU JE DOŠLA, SVE IM JE BILO JASNO: Kija stigla na snimanje, pa odmah iz kola novinarima POKAZALA OVO! (PAPARACO)

Foto: Pink.rs/Miloš

Ognjen je pohvalio talentovanu pevačicu, njen glas, pesme i tekstove koje sama piše, a zatim je Angellina otkrila da će uskoro izbaciti i duetsku pesmu.

Spremam duet sa pretalentovanom devojčicom, Teodorom-Tarom iz "Pinkovih zvezdica". Juče sam napravila pesmu za nju, a onda sam se i ja priključila - otkrila je mlada pevačica.
Jedva čekam da čujem. Ponosna sam - rekla je Kristina Kija Kockar, koja je takođe bila gost u emisiji.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Teodora-Tara Stojanović je mlada i talentovana pevačica koja je ušla u superfinale spektakularnog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars", a Kija je bila jedan od članova stručnog žirija. Teodorini nastupi nisu nikoga ostavili ravnodušnim, a kako će ovog puta spojiti glas sa Angellinom, koja je ušla u srca mnogih ljudi svojim tekstovima, zasigurno nas očekuje jedan veliki hit koji će prodrmati muzičku scenu u Srbiji.

Detaljnije o ovome u nastavku.

M.P.

#Anđela Vujović | Angellina

#Teodora Tara Stojanović

'