AKTUELNO

O njegovim nastupima i dalje se priča.

U petak je održano spektakularno superfinale najgledanijeg dečijeg takmičenja u regionu -"Pinkovih zvezdica - All Stars", a pobedu je odneo šarmantni Sergej Pajić koji priznaje da mu se utisci još nisu slegli.

Osećaj je kao i tada, potpuno isti, u čudu sam, pozitivnom čudu, naravno. Drago mi je da sam uzeo to prvo mesto i dokazao sebi da ipak iza sebe imam neku armiju koja voli to što radim i pokazuje taj neki novi drugi pravac, a i drago mi je da sam dokazao hejterima tog pravca da me ne dotiče to što pričaju i da mogu samo da pričaju, jer ne mogu to da izvedu.

Foto: Pink.rs

Sergej je priznao da tokom takmičenja nije razmišljao o pobedi, već je priželjkivao da uđe u prvih pet i dobije mikrofon.

Ja sam sebi govorio da hoću da uđem u prvih pet i da dobijem mikrofon, to je bila moja želja, a pobeda je došla potpuno neočekivano, u čudu sam - rekao je Sergej.

Tokom takmičenja ova Pinkova zvezdica stekla je mnogobrojnu armiju fanova, a evo kako on to komentariše.

Armija fanova je zaslužna za sve, a sve ovo bilo je "fifti-fifti". Pedest posto je moj trud bio, a pedeset posto je bilo njihovo glasanje, njihova nenormalna podrška. Mnogo ih volim i mnogo mi znače, pozdravljam ih sve ovog puta i volim ih sve.

Foto: Pink.rs

U samom takmičenju, Sergej se predstavio u muzičkom žanru koji izvode Džala Brat, Buba Koreli i Milan Stanković, koji određena populacija ne razume, a i Sergej priznaje da je upravo zbog toga naizlazio na negativne komentare. Međutim, to ga ne dotiče.

Hejteri mogu to da hejtuju jer ne mogu to da izvedu, mene to ne zanima.

Pobednik ne krije i kaže da priželjkuje saradnju sa Milanom Stankovićem, njegovim idolom, koje je između ostalih bio i jedan od članova žirija.

Ja sa Milanom Stankovićem želim da snimim duet, još od moje prve sezone. Videćemo, kako on bude želelo - rekao je Sergej.

Foto: Pink.rs

Za sam kraj, Sergej je otkrio koji su njegovi planovi za budućnost i u kom pravcu bi želeo da ide njegova karijera.

Sigurno neću odustati od muzike, jer muzika je nešto što sam ja bukvalno. Preko leta bi trebalo da idu nastupi i to je to za sada, pa sve ostalo ćemo videti.

U nastavku pogledajte ceo intervju sa pobednikom.

Autor: D. Cakić

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Sergej Pajić

'