AKTUELNO

Dobio je gromoglasni aplauz!

Do same završnice superfinala, odnosno do poslednjih dvoje stigao je i Sergej Pajić, pored Bojane Radovanović.

Foto: Pink.rs

Sergej je u trećem krugu izveo pesmu Milana Stankovića "Trans". On se sjajno zabavljao na sceni, gde je sve vreme igrao sa plesačima oko njega, a publika ga je na kraju nagradila gromoglasnim aplauzom.

Foto: Pink.rs

Ja sam nekoliko puta rekla u ovim emisijama i sad ću ponoviti ti znaš šta hoćeš i istrajan si tu tome da ostvariš svoje snove. Već si na pola puta kad si zablistao na ovoj sceni, popravivši sve što je moglo da se popravi u pevanju. U ovoj sezoni su pokazao sve i veliki napredak u pevanju i ozbiljnost u radu i ono što je najkvalitetnije kod tebe, a to je komunikacija sa publikom. Imaš taj šmek da devojčice već usplahireno vrište. Ako biramo zvezdicu kao zvezdicu koju naša publika mnogo voli da vidi, to ćeš biti ti - rekla je Leontina Vukomanović.
Mi smo odradili najbolje što smo mogli, vi ste takođe uradili najbolje što je bilo do vas, večeras ste bili najbolji. Ja se nadam da ćete i ti i Bojana i mnogi vaši drugari nastaviti da nastave da se bave muzikom. Svaka čast svima - rekla je Goca Tržan.

Ukoliko želite da podržite Sergeja Pajića, njegov redni broj za glasanje je 4, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za njega iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Kako je izgledao Sergejev nastup u trećem krugu pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Sergej Pajić

'