AKTUELNO

Za njih četvoro se takmičenje u ovom trenutku završava.

Ove večeri na televiziji Pink imate priliku da uživate u spektakularnom superfinalu jubilarne pete sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars".

Prvi krug je upravo završen, a dvanaestoro takmičara su se predstavili svojom prvom pesmom za večeras. Publika je imala priliku da vidi i čuje: Niku Purić, Dariju Vračević, Davida Markovića, Bojanu Radovanović, Davida Radosavljevića, Sergeja Pajića, Irinu Arsenijević, Teodoru Taru Stojanović, Žarka Pribakovića, Isidoru Mitić, Antoniu Gigovsku i Mateju Vukašinovića.

Foto: TvPink Printscreen

Sada je napravljen prvi presek glasova publike, njih četovoro su morali da napuste takmičenje, a u ovom trenutku najmanju podršku vernih glasača imali su Irina Arsenijević,  David Radosavljević, Teodora Tara Stojanović, Mateja Vukašinović pa se oni posle ovog prvog kruga opraštaju od daljeg takmičenja. U drugom krugu ćemo gledati Niku Purić, Dariju Vračević,  Davida Markovića, Isidoru Mitić, Antoniu Gigovsku, Bojana Radovanović, Sergej Pajić i Žarko Pribaković. Voditeljka Marijana Mićić se umalo rasplakala dok je proglašavala koji takmičari nastavljaju dalje, a koji u ovom trentku ispadaju.

Foto: TvPink Printscreen

U drugom krugu zvezdice će izvesti još jednu pesmu, zato ostanite uz televiziju Pink i glasajte za svoje favorite, kako bi pobedio najbolji.

Ukoliko želite da podržite svog favorita, glasajte po uputstvima koja slede, i izaberite pobednika ove jubilarne pete sezone "Pinkovih zvezdica - All stars".

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Kako je izgledao prvi presek u večerašnjem superfinalu pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'