AKTUELNO

Ovde je na svom terenu.

Isidora Mitić ostavila je veliki pečat u ovoj jubilarnoj petoj sezoni "Pinkovih zvezdica - All stars", a ove večeri nastupala je deseta po redu.

Foto: Pink.rs

Ona se u prvom krugu predstavila legendarnom pesmom grupe Kvin "The show must go on", pa je svojom energijom, ali i emocijama koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim, potresla sve koji su je slušali. Isidora je na sceni imala podršku i plesača, koji su ceo nastup učinili spektakularnim.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je proteklih meseci uglavnom imao pohvale na Isidorin račun, a upravo tako bilo je i večeras, kada je ova zvezdica uspela da prevaziđe sama sebe.

Kakav nastup! Ovako se bira pesma za superfinale, to je domaći zadatak za sve. Fredi Mejkjuri nikad nije otpevao ovu pesmu uživo. Ja sam veliki fan Kvina, u klubovima se puštala njihova muzika, sada je nešto drugo. Izuzetno sam ponosna na tebe, ovo je nestvarno teška pesma. Kao što si ti pevala večeras u jednom dahu, tako je i Fredi otpevao ovu pesmu. Ovo večeras je bilo spektakularno u svakom smislu te reči. Jedan veliki aplauz za sve ljude oko nas koji godinama rade ovaj šou - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ovako se peva superfinale. Prošlog puta sam rekao da je ono bio tvoj najbolji nastup, sada ću reći da je ovo tvoj najbolji nastup, oduvala si, pojela si celu scenu, ceo studio, verujem i sve kraj malih ekrana. Isidora, to je to. Cela scenografija je bila sjajna - naveo je Nemanja.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan nastup ove zvezdice pogledajte u snimku koji sledi.

Isidora Mitić došla je do drugog kruga u superfinalu zahvaljujući glasovima publike. Kao svoju drugu pesmu večeras Isidora je izvela hit Arijane Grande "Side to side", a nakon njenog nastupa žiri je bio potpuno oduševljen.

Foto: Pink.rs

Ja volim da slušam ovu muziku, ovo je tvoj teren, kao i u prošlom krugu, sviđa mi se i tvoj stajling. Stvarno si bila preslatka, sve je bilo po ukusu, pevanje da ne komentarišem. Lepo si se snašla i u repu, mislim da će se svi složiti - navela je Kristina Kija Kockar, a Isidora se zahvalila Sari Reljić koja je došla da je podrži.

Isidorin nastup u drugom krugu superfinala pogledajte u snimku koji sledi.

Ukoliko želite da podržite Isidoru Mitić, njen redni broj za glasanje je 11, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za nju iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Isidora Mitić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'