AKTUELNO

Briljirao je i u drugom krugu.

Deveti po redu u ovoj superfinalnoj noći nastupio je Žarko Pribaković. On je u prvom krugu izabrao pesmu "Libar" koju u originalu izvodi Džiboni.

Foto: Pink.rs

Žarko je kroz ovu baladu uspeo da iskaže sve svoje emocije, pa je publici prikazao svoje srce na dlanu, kao i svih proteklih meseci.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri nije mogao da dočeka da prokomentariše nastup ove briljantne zvzedice, pa je za Žarka imao samo reči hvale.

Komentarišemo svi kako je ovo fenomenalna pesma, odlično, dirnuo si žiri u srce, nadam se i publiku. Meni je sve bilo divno i prirodno - naveo je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si naš romantik, izabrao si pesmu u skladu sa tim, sve pohvale, na svom si terenu, izneo si pravu emociju. Svaka čast, bravo - rekla je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Izrastao si u divnog mladića, ja ti želim puno sreće i večeras i inače. Pred našim očima si se pretvorio u nešto predivno. Ne mogu da budem objektivna, jer si miljenik ove četiri tetkice ovde. Ti si divan momak, divan pevač, samo radi na sebi i ja ti želi sve što bi ti sam i što bi ti majka i otac poželeli - istakla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Žarkov nastup pogledajte u snimku koji sledi.

U drugi krug večerašnjeg superfinala plasirao se i Žarko Pribaković. Ovoga puta, on je uspeo da prevaziđe sam sebe izdvedbom svetskog hita "Maybe it's time" koju u originalu peva Bredli Kuper. Žarko se na sceni pojavio sa akustičnom gitarom, ali i slamenim šešriom na glavi, a plesačice oko njega upotpunile su ovaj nastup.

Foto: Pink.rs

Nakon što je Žarko završio svoj nastup, usledili su komentari petočlanog žirija, koji su i ovoga puta bili fantastični.

Foto: Pink.rs

Moja mama glasa za tebe, evo i sad mi je javila da je ponovo glasala. Ti si ljubimac svih tih majki, ti si jedan dostojanstveni mladić, tvoja boja glasa kupuje publiku. Ti se razmećeš šarmom, osmehom i pristojnošću i to je tvoj adut - rekla je Leontina Vukomanović.

Kako je izgledao Žarkov nastup u drugom krugu pogledajte u narednom snimku.

Ukoliko želite da podržite Žarko Pribaković, njegov redni broj za glasanje je 2, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za njega iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Žarko Pribaković

'