AKTUELNO

Ona ne ume da pogreši!

Talenat Teodore Tare Stojanović imali ste priliku da u potpunosti upoznate u proteklih osam meseci. Ona je sasvim zasluženo došla do samog vrha, superfinala "Pinkovih zvezdica - All stars", a ove večeri se predstavila osma po redu.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Ona je izgradila svoj specifičan stil, po kom je publika, ali i žiri, prepoznaju, pa je i večeras ostala dosledna tome i izvela pesmu "Con Altura" koju u originalu izvodi Rosalia.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je napravila eksploziju energije na velelepnoj sceni, a publika je bila u potpunom transu. Na kraju nastupa ove zvezdice, stručni žiri je dao svoje komentare, iako večeras oni nemaju priliku da ocenjuju kandidate.

Ona je uhvatila taj talas koji joj najviše odgovara, niko u ovom takmičenju nije takav, ti imaš taj ozbiljan stav dok pevaš, nema tog čačkanja kose, kod tebe je sve strogo i izgleda svetsko, a naše. Marko i ja smo već počeli da pravimo pesme za naše mlade zvezde i volela bih da i Tara oplemeni taj naš rad - navela je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo će imati puno pregleda na Jutjubu, odličnu si pesmu izabrala. To je bila naša himna van scene. Ti si svetski proizvod, ti imaš nešto na čemu ljudi rade da bi bili ovakvi kakva si ti. Mogu da mislim šta bi bilo kad bi takva mašinerija stala iza tebe, Bjonse, Kardi Bi bi otišli u zaborav. Ovo mi se jako svidelo - navela je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Tara se u drugoj sezoni pojavila i to je bio potpuno drugačiji fazon, pevala si Tijanu Dapčević, neverovatno je kako su odrastaju i sazrevaju potpuno drugačije i na pravi način. To mi je posebno drago, sećamo se Tare devojčurka i sada ovakve Tare. Bravo, super, čestitam - naveo je Nemanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Teodoru Taru Stojanović, njen redni broj za glasanje je 6, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za nju iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Kompletan nastup ove zvezdice pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Teodora Tara Stojanović

'