AKTUELNO

Ona je postala prava zvezda.

Superfinale najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja u regionu "Pinkove zvezdice - All stars" je na svom vrhuncu, a sledeća je na veliku scenu izašla fenomenalna Irina Arsenijević.

Foto: Pink.rs

Ona se u prvom krugu ove večeri predstavila pesmom Marije Šerifović "Pametna i luda", a upravo u ovoj numeri njen moćan vokal uspeo je da dođe do izražaja, pa je Irina pokazala sav svoj talenat.

Njen nastup nikoga nije osavio imunim, pa je ona za sam kraj dobila i srce iz publike, a žiri, koji je proteklih osam mesci odlučivao o plasmanu takmičara, dao je komentar i na Irinin nastup.

Foto: TvPink Printscreen

Ti znaš šta ja mislim o tebi, i nije ni čudo što je ona ekipa iz Diznilenda imala takve komentare o tebi - rekao je Marko Kon i poslao joj poljubac.

Foto: TvPink Printscreen

Vi nemate pojma koliko je meni puno srce kad vas vidim na sceni. Ti si toliko talentovana i fantastična pevačica, želim ti da ne pevaš samo u Diznijevim filmovima ovde nego i negde preko - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si se uvek izdvajala svojim pevanjem, to je bio jedan momenat kad sam ja upoznala jednu tanananu dušu i precizan i oštar glas, ne mogu da ti objasnim kroz koje si nas emocije vodila. Ti si došla u ovu sezonu i postala Pinkova zvezda, ti prerastaš u devojku i tvoje pevanje sada ima jednu emotivnu težinu jer mi slušamo jednu ozbiljnu pesmu, mi nemamo potrebe da volimo školjku kad imamo biser ispred sebe - navela je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Irinu Arsenijević, njen redni broj za glasanje je 12, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za nju iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Kako je izgledao Irinin nastup pogledajte u narednom snimku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Irina Arsenijević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'