AKTUELNO

Pokazao svoj raskošni glas.

Sergej Pajić u večerašnjoj superfinalnoj večeri "Pinkovih zvezdica - All stars" predstavio se šesti po redu i ostavio sve prisutne bez daha.

Foto: Pink.rs

On je ostao veran svom stilu, zbog kog su ga gledaoci i zavoleli, pa je ovoga puta izveo pesmu "Bebi" koju u originalu pevaju reperi Buba Koreli i Džala Brat.

Foto: TvPink Printscreen

Sergej se sjajno zabavljao na sceni, a njegovu energiju prepoznala je kako publika, tako i petočlani žiri, koji je posle njegovog nastupa sa svima podelio svoje impresije.

Utišajte malo publiku, samo malo da ga ishvalim, pa nastavite da vrištite. Ovo sada je prštalo, energija bez ikakve greške. Znam ovu pesmu i znam da si je pevao sa svojom sestricom, vidi se razlika od prošlog puta, ovo je prštalo, svaka čast - navela je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je kul za klub, ali pevaš u superfinalu, ima škakljivih momenata u pesmi a ovo gledaju i deca od vrlo malo godina, ti si bio odličan - navela je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao njegov nastup pogledajte u narednom snimku.

Sergej Pajić uspeo je da zadobije simpatije publike i ovoga puta, pa je sasvim zasluženo ušao u drugi krug superfinala. Ovoga puta, on je izveo pesmu Saše Kovačevića "Jedra", a onda je i stučni, petočlani žiri dao svoje komentare.

Foto: Pink.rs

Sjajno je što si pokazao da umeš i nešto drugo, i to da umeš jako dobro da radiš. Verovatno su svi u šoku od te tvoje promene, ali to je pozitivna stvar jer si pokazao da umeš i da pevaš. Tako nastavi, ti znaš šta želiš, a ja ti želim svu sreću u životu - naveo je Nemanja muzički producent "Pinkovih zvezica".

Kako je Sergej nastupao u drugom krugu pogledajte u snimku koji sledi.

Ukoliko želite da podržite Sergeja Pajića, njegov redni broj za glasanje je 4, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za njega iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Sergej Pajić

'