AKTUELNO

Miljenik devojčica!

David Radosavljević izašao je na velelepnu Pinkovu scenu peti po redu u večerašnjem superfinalu "Pinkovih zvezdica - All stars", pa je pokazao sve svoje talente u punom sjaju.

Foto: Pink.rs

On je ovoga puta odlučio da malo promeni svoj stil, pa je otpevao pesmu "Face" koju u originalu izvodi Milan Stanković. David je, kao i ostali takmičari, imao podršku plesne grupe, pa su svi zajedno napravili pravi spektakl. Tokom njegovog nastupa čuli su se uzastopni vrisci iz publike, koja je bila u transu, pa se moglo čuti i "Davide, mi te volimo".

Foto: TvPink Printscreen

Oni koji su proteklih meseci odlučivali o njihovom plasmanu, večeras nemaju tu privilegiju, ali ipak, petočlani stručni žiri je i ovoga puta dao svoje komentare na Davidov nastup.

Moram da postavim na Fejs ovaj nastup. Tolika promena se kod njega desila, postao je čovek. Fenomenalno je, i to što radiš s kosom, odlično, bravo, ne znam šta da ti kažem - rekao je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mislim da je publika sve rekla, to samo govori o njemu kakvu podršku i kakvu publiku ima. Sviđa mi se što si uzeo nešto drugačije, tokom cele sezone si pokazao emociju, sad smo videli jednog Davida opasnog šmekera, pokazao si da umeš i ovo, bravo majstore! - naveo je Nemanja.

Foto: TvPink Printscreen

Neka su žive i zdrave ove tinejdžerke koje vrište, one su sve rekle - navela je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Davida Radosavljevića, njegov redni broj za glasanje je 10, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za njega iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Kompletan Davidov nastup u prvom krugu možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#David Radosavljević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'