AKTUELNO

Sve svoje emocije je pokazala na sceni.

Četvrta po redu u večerašnjem superfinalu "Pinkovih zvezdica - All stars" nastupila je briljantna Bojana Radovanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je u prvom krugu ove noći odabrala pesmu članice žirija Kristine Kije Kockar "Amorova strela". Bojana je na sceni imala i podršku plesne grupe, pa ne čudi što je dobila ovacije iz publike, ali i iz crvenih stolica. Ona je donekle i promenila tekst ove pesme, pa je jedan deo izbacila, što joj članica žirija nije zamerila. Kija je snimala ceo Bojanin nastup, te ju je bodrila aplauzom.

Foto: TvPink Printscreen

Iako ove večeri nemaju priliku da glasaju, žiri ipak ima pravo na svoje stručne komentare, pa su tako nakon Bojaninog nastupa odmah izneli svoje impresije.

Boko, hvala što si izabrala moju pesmu za finale i što si promenila tekst tako da se ne peva to što deca ne treba da pevaju. Ti si naša evrovizijska predstavnica, ja moram da budem subjektivna, svaka čast - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam iznenađena koliko si ti porasla, ti si sada ozbiljna tinejdžerka koja dominira scenom. Sve mi je to zaličilo na ozbiljnu pevačicu koja je izašla na svoj nastup na nekoj dodeli nagrada i stajling, i pevanje, i pokreti. Ja kad bih gledala ovo kraj tv-a ja bih se pitala je l' moguće da ovo dete ovako uživo peva - navela je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Sada imamo jednu ozbiljnu tinejdž zvezdu koja nam donosi svetske nastupe, tvoje pevanje je na jednom zavidnom nivou, a plesačke sposobnosti su takođe za svaku pohvalu, ceo paket, svaka čast - naveo je Nemanja.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan Bojanin nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Bojana Radovanović takođe je uspela da uđe u drugi krug večerašnjeg superfinala, a u ovom krugu ona je otpevala pesmu Tonija Cetinskog "Neka te odvede".

Foto: Pink.rs

Boko, još bolje nego prva pesma, stvarno ti je leglo ovo, bila si čarobna na sceni. Na početku te nisam prepoznala, bilo je tamno, videla sam devojku i to je to. Očarala si nas - rekla je Kristina Kija Kockar.

Kako je Bojana pevala u drugom krugu pogledajte u snimku koji sledi.

Ukoliko želite da podržite Bojanu Radovanović, njen redni broj za glasanje je 9, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za nju iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Bojana Radovanović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'