AKTUELNO

On ne zna za grešku!

David Marković predstavio se u večerašnjem superfinalu "Pinkovih zvezidica - All stars" treći po redu.

Foto: Pink.rs

On je ove večeri izveo pesmu "Gusta mi magla padnala" koju u originalu izvodi Vasilisa. David je i ovoga puta ostao veran svom upečetljivom stilu, pa je ponovo pokazao srce na dlanu i preneo sve svoje emocije publici.

Foto: TvPink Printscreen

David je očarao ceo studio, verujemo i publiku kraj malih ekrana, a ni petočlani stručni žiri nije mogao a da ne prokomentariše ovaj sjajan performans. Žiri je skandirao i ustao da bi aplaudirao ovom takmičaru.

Ako neko ne zna da je danas Vidovdan ti si nas ozbiljno podsetio na to. Vidi ovako, one tri devojčice ti nisu bile potrebne. Beskrajno ti hvala što si ovo uradio, da nas podsetiš ko smo, šta smo i šta treba da čuvamo, ovako se bira pobednička pesma - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Da je bilo ko drugi pevao ovu pesmu, ne bi bilo to to, ti imaš tu krv u sebi. Ti si mali, možda ni ne razumeš, ne bi trebalo ni da se baviš tim stvarima. Hvala ti što si izabrao ovu pesmu i što si je doneo na ovako dostojanstven način. Pozdrav za sve tvoje sugrađane i za sve ljude na Kosovu i Metohiji - naveo je Nemanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ima pravde, ima Boga, ti možeš da pobediš večeras. Meni je otac sa Kosova, jednog lepog malog mesta, veliki pozdrav za sve - rekla je Leontina kroz suze.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Davidov nastup možete pogledati u snimku koji sledi.

Za svoj plasman u dugi krug u večerašnjem superfinalu "Pinkovih zvezdica - All stars" izborio se i David Marković. On je za svoju drugu pesmu odabrao numeru "Misliću na tebe" Tropiko benda.

Foto: Pink.rs

Sine moj, ja sam beskrajno ponosna što si ušao u osam najboljih, tu ti je mesto, fantastično si pevao. Toliko sam ponosna na tebe, toliko si jedno milo i divno biće, nemaš pojma koliko sam ponosna što si ušao u ovo superfinale - navela je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Moram da ti kažem da je moja mama glasala za tebe i od mene ćeš dobiti glas - dodala je Kija.

Kako je izgledao Davidov nastup u drugom krugu pogledajte u narednom prilogu.

Ukoliko želite da podržite Davida Markovića, njegov redni broj za glasanje je 8, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za njega iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#David Marković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'