AKTUELNO

Niko nije ostao imun na njen nastup.

Druga po redu u ovoj superfinalnoj noći "Pinkovih zvezdica - All stars" predstavila se sjajna Darija Vračević.

Foto: Pink.rs

Ona je izvela miks pesama koje u originalu pevaju pop dive Madona i Pink. Darija je pokazala zavidnu energiju, a u tome su joj pomogli i plesači, koji su doprineli da ovaj nastup izgleda svetski. Darija je promenila nekoliko stajlinga tokom nastupa, a imali su i veoma interesantnu koreografiju.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je ova zvezdica završila svoj nastup stručni žiri nije mogao da sakrije svoje oduševljenje, pa je dao i svoje mišljenje.

Dako, ti si imala uvek nastupe kao za finale i nisam očekivala ništa manje, a sad si pomerila granice. Sviđa mi se što si Madonu prekinula sa Pink. Svaka čast za brzo presvlačenje, uopšte nisam primetila, odjednom si se pojavila kao jedna divna dama iz 16. ili 17. veka. Želim ti sve najlepše i da ljudi glasaju za tebe - navela je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je bio jedan vrhunski mjuzikl na kom bi mogli da pozavide svetska pozorišta. Onda odjednom je nastalo rok ludilo. Ti si dokazala da si apsolutno zasluženo u superfinalu. Ne znam čime te hrane, pa tako malo biće ima takav glas, svaka ti čast, stvarno si fantastična - rekao je Nemanja.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom početku imati ovako dva udarna nastupa, ti si napravila spektakl, samo sam čekala kada će da počne da leti perje. Tvoj scenski pokret je nadrealan, ne postoji momenat kako neko može drugačije da te komentariše nego sjajno - navela je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Darijin nastup pogledajte u snimku koji sledi.

U drugom krugu večerašnjeg superfinala Darija se predstavila pesmom Selin Dion "I surrender". Ona je i ovoga puta uspela da oduševi sve svojom interpretacijom svetskog hita, pa su usledili i sjajni komentari žirija.

Foto: Pink.rs

Darija je oduševila sve prisutne svojim interpretacijom ovog hita, kao i celokupnim stajlingom, koji je bio savršen opis večerašnjeg spektakularnog superfinala.

Foto: Pink.rs

Meni se ježila glava, uši, vrat, ruke, ovo je toliko potresno koliko si ti snažno iznela emociju. Pevala si kao odraslo biće, toliko bravuroznih ukrasa, sve u punoj snazi, u punom glasu. Čula sam samo uzdahe ovde oko mene, mislim da je tako bilo i kraj malih ekrana. Glasajte - navela je Leontina Vukomanović.

Kako je Darija pevala u drugom krugu večerašnjeg superfinala pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da podržite Dariju Vračević, njen redni broj za glasanje je 15, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za nju iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Darija Vračević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'