AKTUELNO

Žiri je imao težak zadatak!

Završena je još jedno izdanje najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All talents". Ono što je specifično za ovu emisiju jeste to što žiri poslednji put donosi odluku ko prolazi dalje, jer nas već naredne nedelje očekuje polufinale kada će publika odlučivati o daljoj sudbini kandidata.

Foto: TvPink Printscreen

Izgleda da je žiri bio raspoložen da sebi napravi posao težim, jer su svi večeras dobili prolaz, pa smo imali baraž petica. Oni nisu mogli da odluče ko će to biti, tako da je jedino rešenje bilo - DA PROĐU SVI!

Foto: TvPink Printscreen

Objektivno, zaista imamo mnogo težak zadatak, imali smo i u prošloj grupi. Večeras ste neki bili grozni, užasni, neki sjajni, ali nismo mogli da eliminišemo nikoga. Neka publika odabere, budite pametni u izboru pesama za polufinale i finale. To će biti od najveće važnosti za to kako ćete proći. Nek vam je sa srećom, ne samo u polufinalu i finalu, već u životu, tu smo uvek za vas - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovaj baraž izgledao pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Baraž

#Pinkove zvezdice - All Stars

'