AKTUELNO

O njegovim nastupima danas svi pričaju!

Adam Labunski je neko ko je stekao veliku popularnost zahvaljujući takmičenju "Pinkove zvezde". Retke su fotografije na kojima on nema kovrdžavu kosu, i ovo je jedna od takvih.

Dugo već imam dugu kosu. Od osnovne škole. Čak mi je u osnovnoj bila duga, samo je tada bila ravna. Ova fotografija podseća na taj period kada mi je kosa bila ravna - ispričao nam je Adam.

Nedavno su ga mediji povezivali sa starijom koleginicom Zoricom Marković. Mi smo proverili kako on komentariše ovu aferu.

Kao što ste naveli, to je samo afera. Ne bih nikada bio sa starijim ženama, mada priznajem jedino da one imaju najveće iskustvo - ogradio se Adam od povezivanja sa Zoricom.

Nekolicini njegovih kolega su "isplivali" neki kompromitujući snimci. Proteklih dana je naročito bio aktuelan Šako Polumenta. Adam se često fotografiše razgolićen u teretani, a nas je zanimalo da li njegov neki snimak može da isplivao u javnost i da li se snimao čak možda i tokom seksa.

Slikam se u teretani i pravim "selfi" fotografije jer volim svoje telo i želim to da podelim na društvenim mrežama, a ovo drugo neka ostane tajna.

Adama ćemo imati prilike uskoro da gledamo i slušamo u narednom krugu "Pinkovih zvezda", a dotad nam preostaje da uživamo u njegovim prethodnim nastupima.

Autor: M.V.

#Adam Labunski

#Pinkove zvezde

'