AKTUELNO

Turbulentne nominacije.

Nominacije uveliko traju, sa konstantnim prekidima, a na red da bira između potrčaka došao je Stefan Šebez.

Što se tiče Miljane i Zole ne sviđa mi se to što iznose priljav veš. Miljana i ja nismo imali raspave, jedino što joj zameram je odnos sa teta Marijom. Preteraš često i udaraš nisko.Tebe ću nominovati jer si imala incident sa mojom najboljom drugaricom Jovanom - rekao je Šebez.

Foto: TV Pink Printscreen

Vezano za Zolu. Ja imam kul odnos sa njim, komunikativan jako. Ja Miljanu i njega ne vidim u vezi. Mnogo volim Miljanu, i ja ne mogu da je nominujem. Nominovaću Zolu - rekao je Bojan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Zolom okej od početka rijalitija. Mi smo se družili, a neki su pomislili da mi se dopada, pa smo se distancirali. Ali ja ga cenim. Što se tiče Miljane ona nije pristrsna ona je za crnim stolom jedna Miljana, a posle stola druga. Zameram joj neke doskočice koje pravi prema meni, i zbog toga nju nominujem - rekla je Rea.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola i ja nemamo komunickaciju, ne zameram vam to što iznosite prljav veš, jer smo Paula i ja izneli kante i kante prljavog veša. Dok smo Miljana i ja slični i to veoma mnogo. Ona mnogo misli o svojoj majci, ona samo radi ono što želi pa se posle kaje što se pokajala jer je povredila majku. Miljana i ja se ne družimo ali često pričamo o svemu. Miljana je meni draga i zato šaljem Zolu u izolaciju - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutnku je Marko Janjušević Janjuš rekao Mariji Kulić da mu je Miljana pokazala srednji prst.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: N.B.

#Zadruga