AKTUELNO

Slavni glumac uspeo je da iznenadi čak i Damira.

Takmičenje koje od ove sezone objedinjuje sve talente "Pinkove zvezde - All Talents" ulazi su samu završnicu i sve smo bliži trenutku kada ćemo saznati ko će pobediti i osvojiti neverovatnu nagradu od 3.000.000 dinara. Tokom proteklih meseci, žiri nije imao lak zadatak - od nekoliko stotina kandidata, izabrao je samo 37 polufinalista koje smo protekle četiri nedelje gledali u borbi za finale. Petočlani žiri se fenomenalno zabaljao, a mi smo pred sinoćnju emisiju porazgovarali sa Damirom Handanovićem. Na samom početku Damira smo pitali sa kojim izvođačem bi voleo da sarađuje u budućnosti, a nije do sada.

Nisam sarađivao sa Zdravkom Čolićem, na primer. Voleo bih da napravimo nešto novo, neki drugi fazon, imidž. Mislim da je on jedan od najboljih vokala na našim prostorima i voleo bih sa njim da sarađujem - rekao je Damir.

Kao neko ko ima veliko iskustvo u muzičkoj industriji, zanimalo nas je kome bi Damir od aktuelnih muzičkih zvezda promenio imidž i muzički pravac.

Eto spomenuo sam Čolu na primer. Ali iskreno, nikad nisam bio čovek koji prati sve muzičke žanrove... - počeo je Damir da odgovara na pitanje, ali je u tom trenutku u šminkernicu ušao njegov kolega iz žirija, proslavljeni glumac Srđan Žika Todorović i na kratko prekinuo intervju.

Foto: Pink.rs/Milica Đ

Evo ovom prilikom pozdravljam mog prijatelja Žiku Todorovića, koji je upravo ušao u šminkernicu... Žiko lepo si se našminkao - rekao je Damir Žiki, koji je došao da mu se pohvali kako je napisao pesmu i da čuje njegovo stručno mišljenje.

Foto: Pink.rs/Milica Đ

E napravio sam jedan narodnjak, pa da vidimo da li ja mogu da pišem i narodnjake - rekao je Todorović, a Damir se nadovezao na naše pitanje:
Ajde Žiko da nekome promenimo stil.

Foto: Pink.rs/Milica Đ

Žika je silno želeo da Damir čuje njegovu pesmu, kako bi video rekaciju čoveka koji je napisao brojne hitove.

Jel možeš da čuješ sad? - pitao je Žika, što je Damira i sve u šminkernici nasmejalo.
Evo Žiko samo da završim intervju - rekao je Damir i nastavio:

Foto: Pink.rs/Milica Đ

Gde smo stali? A da, promenio bih eto Čolin pravac, mislim da nije dobro kada izvođač koji ima toliko hitova i albuma sam pravi pesme. Potreban je dobar producent koji stvari vidi drugačije. Naravno, treba zadržati suštinu, niko ne može da ti oduzme boju glasa, ali sve ono okolo može da se menja, bitan je taj kreativan proces.

Damir je zatim poželeo sreću svim polufinalistima, a ko će pobediti i kako će žiri komentarisati nastupe, saznaćemo u velikom finalu "Pinkovih zvezda - All Talents"!

Autor: M. Đ.

#Damir Handanović

#Pinkove zvezde - All Talents

#RTV Pink

#Srđan Žika Todorović

#Televizija Pink

#glumac

#Žiri

'