AKTUELNO

Oduševila žiri!

U poslednjoj polufinalnoj emisiji "Pinkovih zvezda", na velikoj sceni se kao četvrta takmičarka za večeras pojavila Jovana Jevtić. Ona dolazi iz Niša, a publici i žiriju je predstavila svoje muzičke i vokalne sposobnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana je otpevala pesmu "The show must go on", a numeru ove kompozicije prvo je odsvirala na klaviru, a zatim je u ruke uzela i violinu. Kada je to videla Kristina Kockar se oduševila i rekla da Jovana ima tri talenta.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ja opet plačem! Meni je toliko drago zbog tebe. Sam tvoj pogled dira dušu. Ja ne trepćem. Ti imaš ono što prava zvezda imaš. Ti kada kreneš da nastupaš, sva pažnja je na tebi. S tim se rađaš! Obožavam te - rekla je Dušica Jakvoljvić nakon što je Jovana završila sa svojim nastupom.

Foto: TV Pink Printscreen

Savršen nastup, multitalenat. Meni se dopalo tvoje pevanje, baš si ozbiljna u tome. I u svemu ostalom si preozbiljna, ali u pevanju si odlična. Dinamika, čak i tvoj stav i nastup mi se dopao. Ti si zvezda - rekao je Sloba Radanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana tri u jednom. Odličan izbor pesme, svaka čast! Bila si nežna kada je trebalo uz klavir, bila si agresivna kada je trebalo u solo delovima... - pričala je Kija.

Jovana je dobila svih pet zvezdica i sebi obezbedila prolazak u finale. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Dušica Jakovljević

'