AKTUELNO

Mađioničar na korak do finala!

Devetnaestogodišnji Nikola Stanimirović iz Pančeva je večeras izašao treći na veliku scenu "Pinkovih Zvezda - All Talents", kako bi predstavio svoju magiju. Mladi mađioničar je prišao sudijskom stolu, kako bi žiriju izveo trik sa Rubikovom kockom.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku je Nikola na scenu izveo Kiju Kockar, koja je uz pomoć magije iza leđa sklopila kocku bez problema. Onda se na sceni pridružio i Damir Handanović koji je učestvovao u narednom triku. Nikola je od žirija dobio četiri zvezde, a Žika Todorović je bio taj koji je ipak odlučio da mađioničara ne pošalje direktno u finale.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je vrlo originalno, gledao sam mnoge takmičare sa Rubikovim kockama koji pokazuju kojom brzinom mogu da je slože. Ovo što ti radiš je nivo više, ovo je meni nejasno. Nije bio jedan trik nego je bilo sedam trikova. Tako da svaka ti čast - rekao je Žika.

Foto: TvPink Printscreen

- Ako mene možeš pošalji me negde instant na letovanje - našalila se Kija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE MOGU DA PREDVIDIM DA LI ĆE TA VEZA DA OPSTANE! Gagi Đogani nikad iskrenije progovorio o Luni i Marku, pa otkrio DA LI SE POMIRIO SA ANABELOM! (VIDEO)

Autor: M. Stanković

#Pinkove zvezde - All Talents

'