AKTUELNO

Damir se našalio na račun čuvenog ljubavnog trougla iz prve sezone "Zadruge".

Treća sezona takmičenja "Pinkove zvezde - All Talents", koje objedinjuje sve talente, ulazi u samu završnicu, a u sinoćnoj polufinalnoj emisiji smo saznali imena prvih šestoro finalista, koji će se boriti za glavnu nagradu od 3.000.000 dinara.

Sanja D. Mikić i Milan Balinović su od petočlanog žirija, Kije Kockar, Slobe Radanovića, Žike Todorovića, Dušice Jakovljević i Damira Handanovića, dobili svih pet zvezda i tako direktno prošli u finale, a kada su sabrani poeni saznali smo imena još četvoro finalista - Emir Samardžić, Uroš Mitrović, Joca Vasić i plesna grupa "TNT Force Black Squad".

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je morao da donese teške odluke, s obzirom na to da su svih 19 polufinalnih nastupa bili odlični, a mesta u finalu je bilo samo za njih šestoro. Osim što su se ludo zabavljali tokom nastupa kandidata, u sinoćnjoj emisiji prikazano je i kako se žiri provodi u pauzama.

Radanović je pročitao komentar na društvenim mrežama, gde obožavaoci traže da se poljubi sa bivšom suprugom Kijom.

Sloba kaže da, ko ovde laže? - pitao je Damir, ali je umesto Slobe odgovorila Kija.
Pa ko laže, ko uvek laže? To je Slobodan, čim zine - rekla je Kockareva.

Foto: TvPink Printscreen

Slobino imitiranje Kije nasmejalo je Dušicu, ali je pevač potom priznao da se sa bivšom suprugom ljubi samo u obraz. Međutim, ovaj razgovor između Kije i Slobe inspirisao je Damira da se našali na račun njihovog učešća u "Zadruzi" i čuvenog ljubavnog trougla.

Biće haos kod Slobe kad mala izađe iz "Zadruge" - provocirao je Damir misleći na Slobinu bivšu devojku Lunu Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, Sloba se nije dao isprovocirati, već se samo nasmejao na ovu Damirovu opasku, što je još jedan dokaz da su članovi žirija "Pinkovih zvezda - All Talents" u odličnim odnosima.

Autor: M. Đ.

#Damir Handanović

#Dušica Jakovljević

#Kija Kockar

#Kristina Kockar

#Pinkove zvezde - All Talents

#RTV Pink

#Sloba Radanović

#Slobodan Radanović

#Srđan Žika Todorović

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

#Žiri

'