AKTUELNO

Kija je bila veoma raspoložena i odgovarala je na naša neobična pitanja.

U poslednjih godinu dana, Kristina Kija Kockar ostvarila je veliki uspeh i neverovatnu popularnost - nakon pobede u prvoj sezoni "Zadruge" posvetila se pevačkoj karijeri, objavila je knjigu, a postala je i stalni član žirija dva velika muzička takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" i "Pinkove zvezde - All Talents".

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Kija uživa u radu na ova dva Pinkova projekta, a zatekli smo je upravo na snimanju "Pinkovih zvezda - All Talents". Ona je bila i te kako raspoložena da nam odgovori na neka neobična pitanja, a njeni odgovori bili su još zanimljiviji.

Prvo smo Kiju zamolili da sa nama podeli najveći blam koji joj se dogodio u životu.

Pa moji najveći blamovi su uglavnom tuđi blamovi, u to smo mogli da se uverimo u prethodnih nekoliko meseci - rekla je Kija, glavom pokazujući na svog bivšeg supruga Slobu Radanovića, koji je takođe član žirija ovog takmičenja, i time aludirajući da je upravo on njen blam.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ipak Kija se prisetila jednog skorašnjeg blama i to ispričala pred našom kamerom.

Svi imamo te neke sitne blamove, padove i slično. Nisam nespretna osoba, ali mi se baš na poslednjem nastupu dogodilo pad na sceni, dok sam pevala novu Anastasijinu pesmu 'Rane', i to baš dok je išao deo pesme 'ona zna kako da padne' - otkrila je Kija.

Sledeće pitanje bilo je da nam ispriča najluđu ili najekstremniju stvar koju je uradila u životu.

Najluđa stvar je što sam postala poznata ličnost. To je najluđa stvar koju sam mogla sebi da uradim. Ali bilo je tu još ludih stvari koje sam radila pre svega ovoga, ali to naravno ne želim da delim sa javnošću, to je nešto samo moje.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kraj, iako voli svoj život i u kom smeru ide, pitali smo Kiju sa kojom zvezdom bi se menjala na jedan dan.

Sa Dženifer Lopez definitivno - odgovorila je Kija kao iz topa.
View this post on Instagram

Da li se slažete sa Kijom?🤔

A post shared by RTV PINK (@rtvpinkofficial) on

Kiju ćete u ulozi žirija gledati veće večeras u "Pinkovim zvezdicama - All Stars", pa ko zna, možda joj se baš u ovoj epizodi dogodi neki blam ili lapsus o kome će se pričati.

Autor: M. Đ.

#Kristina Kockar

#Pinkove zvezde - All Talents

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Slobodan Radanović

#Takmičenje

'