AKTUELNO

Pokazali sjajnu koreografiju i sinhronizovanost.

Deseti nastup ove noći u emisiji "Pinkove zvezde - All stars" imali su "Criminalz Breakerz" koji su pokazali raznorazne vratolomije na velikoj sceni.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je bez daha gledao njihovu fantastičnu koreografiju koja nikog nije ostavila ravnodušnim, a uz sve su imali i zvučne efekte, koji su ispratili koreografiju u potpunosti. Kija i Dušica dale su im zvezdice za direktan plasman u finale tokom nastupa.

Foto: TvPink Printscreen

Treneru, moram da ti čestitam, napravio si pomak u odnosu na prošli put, vidi se da si upregao ove tvoje momke. Srđane, ako ikad budem odlučio da se bavim brejk densom zovem tebe - poručio im je Damir.

Foto: TvPink Printscreen

Toliko ste duhoviti, ja volim tako osmišljen nastup od početka do kraja. Fora sa reklamom, pa patike, ma fantazija, molim vas veliki aplauz - navela je Dušica.

Foto: TvPink Printscreen

Sada imate i pojačanje, sviđa mi se gospodin kao voditelj. Od mene ste dobili zvezdicu, znači moje lično mišljenje je da treba da idete u finale. Vi ste meni bili tada najbolji u prvom krugu, a sada ste se pomakli još više - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao nastup ovog takmičara pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Pinkove zvezde - All Talents

'