AKTUELNO

Niko nije mogao da poveruje u ono što je ovaj takmičar uspeo da uradi.

Nakon tri nastupa na velikoj sceni "Pinkovih zvezda - All talents" došlo je vreme za magiju. Mađioničar Bojan Bogdanović izvao je neverovatne trikove koji su žiri, ali i publiku ostavili bez teksta.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, on je iz kutije koja je bila probodena mačevima "izvukao" živu i zdravu devojku, a zatim im se na sceni pridružila i Kija. Devojka je vezala mađioničaru ruke, pa su on i Kija ušli iza paravana. Kristinin sako završio je na mađioničaru, koji se zatim odvezao, a onda stvorio motor na sceni.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je ustao da proveri da li je motor pravi, a onda ga i provozao, na šta mu je Kija dobacila "Zaljubila sam se ponovo".

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, mađioničar je izveo još jedan trik. Dao je Slobi da stavi maramicu oko struka, a kada je Kija povukla ovu maramu pored nje izvukla je i Radanovićev donji veš, koji je na sebi imao Kristinino ime.

Foto: TvPink Printscreen

Provokator mali. Na stranu ti trikovi, on nas je sve vreme animirao i bio je zanimljiv, tako da duplo si bolji nego prošli put - naveo je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se uopšte neću dužiti, samo ću da ustanem i da zamolim publiku za aplauz, bravo - rekla je Dušica koja je dala ovom takmičaru zvezdicu za direktan plasman u finale.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi trik je bio najbolji, svaka čast. Dobar trik je bio ovaj sa izvlačenjem maracime iz Dušičinog rukava. Ostalo je bilo trapavo, predugačko i za dečije rođendane. Gaće su mi bile na ivici - naveo je Žika.

Foto: TvPink Printscreen

Kija je istakla da joj se ovo jako dopalo, kao i Damir, ali o daljem plasmanu ovog takmičara žiri je odlučiti kasnije.

Kako je izgledao nastup ovog takmičara pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Pinkove zvezde - All Talents

'