AKTUELNO

Žiri nikako nije mogao da se usaglasi.

Druga po redu na veliku scenu "Pinkovih zvezda - All talents" izašla je Anđela Đapić koja je milionskom auditorijumu prestavila svoj vanserijski talenat, ples.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je bio fasniciran njenom koreografijom punom vratolomija uz pesmu "Sve je laž", a žiri je dugo razmišljao da li da joj da svih pet tastera, što bi značilo da se ona direktno plasira u finale.

Foto: TvPink Printscreen

Ja moram da kažem, kad je promenila onu sliku i kad se ispisalo ono "Budućnost" nešto se pokidalo u meni, tu si me grunula - navela je Dušica.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je ovo bilo izvanredno s tim što nisam odmah provalio ko je u pitanju, mislio sam da je neka druga devojka kad je izašla, mislio sam da peva. Za mene je ovo stvarno odlično, mislim da je finale -  rekao je Damir.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne mislim da je ovo za finale, meni je ovo isto kao i prvi nastup, malo gimnastike, malo baleta, nije bilo tečno i meni se ovo nije dopalo - bio je oštar Žika.

Foto: TvPink Printscreen

Mene jesi oduševila, spremnošću i tim pokretima koje nisam video do sada. Video sam da si i glumila sve vreme tokom nastupa, uživela si se u pesmu, ja mislim da jeste za finale - istakao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Bilo je sve divno, ali videćemo i ostale kandidate. Zapisala sam svoje mišljenje, meni se ovo svidelo, ali slažem se sa Žikom uglavnom se ponavljate - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

O daljem plasmanu ove takmičarke, žiri će ipak odlučiti kasnije, s obzirom da tokom nastupa nije bio jednoglasan.

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj nastu, to možete učiniti u nastavku.

R. L.

#Pinkove zvezde - All Talents

'