AKTUELNO

U samoj završnici vašeg omiljenog takmičenja, napetost raste!

Treća sezona takmičenja "Pinkove zvezde - All Talents", koja je okupila najrazličitije talente, ulazi u samu završnicu. Od nekoliko stotina kandidata koji su se prijavili, žiri je odabrao njih 40 koji će se boriti za prolazak u finale i nagradu od 3.000.000 dinara.

Prvu polufinalnu emisiju i 19 neverovatnih nastupa gledaćete već ove nedelje od 22:15 časova na TV Pink. Takmičari su u polufinalnoj emisiji dali sve od sebe da impresioniraju petočlani žiri i obezbede prolazak u veliko finale "Pinkovih zvezda - All Talents".

Foto: TvPink Printscreen

U ovonedeljnoj emisiji gledaćete fantastične instrumentaliste: Jelenu Matejić i Mihaila Stefanovića na violioni i harmonici, Uroša Mitrovića za bubnjevima, violinistu Jocu Vasića, umetnike na gitarama Jovanu Milanov i Milana Balinovića, ali i orkestar harmonika "Aleksa Šantić" iz Bijeljine. Svojim plesom očaraće vas solistkinje Anđela Đapić i Elena Čaparević, kao i grupe "Cool Kids" i "TNT Force Black Squad", dok će umeće u brejkdensu pokazati Anđelko Pavlović, Matija Jamina i trio "Criminalz Breakerz". Magijom i iluzijama u polufinalnoj emisiji predstaviće se Bojan Bogdanović i Emir Samardžić, pevanjem Anastasija Ićurup, glumom Luna Savana Alimpić, brzim slikanjem David Šoltes, a recitovanjem Sanja D. Mikić.

Od 19 nastupa u prvoj polufinalnoj emisiji, mesta u finalu ima samo za šest učesnika, što će žiriju dodatno otežati odluku.

Očekujem da takmičari u polufinalu budu kreativniji, u prvom krugu smo im gledali kroz prste. Ovo je sada ipak polufinale, ozbiljnije je i očekujem da budu bar 50 odsto bolji nego u prvom nastupu. Biću stroži, koliko je to moguće, jer ja stvarno nisam takav i, pošto sam prošao kroz ovo takmičenje, mogu da ih razumem - rekao je Sloba Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Damir Handanović koji je i u prvom krugu bio poprilično strog, planira da u polufinalu podigne kriterijume i sa svojim kolegama odabere najboljih šest učesnika koji će proći u završnicu.

Kod mene važi ono: 'Što na um, to na drum'. Biću realan, ostaću dosledan sebi i ovog puta ću gledati i sitnice, jer su ponekad one presudne - otkrio je Damir, koji će zajedno sa ostatkom žirija odabrati prvih šestoro finalista.

Foto: TV Pink Printscreen

Polufinalne emisije donose i nova pravila - svaki član žirija ima pravo da šest puta pritisne taster ispred sebe i nekom nastupu da zvezdicu. Onaj nastup koji dobije zvezdice od svih pet članova žirija, prolazi direktno u finale. Sa druge strane, svim takmičarima žiri će dodeljivati ocene, koje će se na kraju sabrati, te će oni sa najvišim ocenama proći u finalnu emisiju.

Ko je briljirao na sceni i dobio svih pet zvezdica, ko je za korak bliže nagradi od 3.000.000 dinara, a zbog koga je došlo do nesuglasica među žirijem, saznaćete u prvoj polufinalnoj emisiji "Pinkovih zvezda - All Talents" u nedelju 19. maja od 22:15 časova na TV Pink!

Foto: Pink.rs

Autor: M. Đ.

#Damir Handanović

#Dušica Jakovljević

#Kristina Kockar

#Pinkove zvezde - All Talents

#RTV Pink

#Slobodan Radanović

#Srđan Žika Todorović

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

'