AKTUELNO

Žiri osetio veliku hemiju između njih.

Uz violinu i harmoniku, na sceni su se pojavili i Jelena Matejić i Mihailo Stevanović koji su svirali muziku iz Srbije i Rumunije. Nakon nastupa usledio je veliki aplauz publike, a zatim i komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica Jakovljević želela je da čuje da li su se njih dvoje spojili zbog muzike ili zbog emocija, nakon čega su Jelena i Mihailo rekli da je muzika bila glavni razlog njihove saradnje.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da mesec i po dana radite zajedno i da niste imali mnogo vremena da se spremate, ali s obzirom na to da ste tako kratko vežbali, to je zaista lepo bilo. Fascinirao si me s tom harmonikom, ali i ti sa tom violinom. Ako je ovo uvežbano za mesec i po dana, za još mesec i po možda i svadba bude - rekao je Sloba.
Polako, imate vremena. Pamet u glavu - rekla je Kija.
Samo ih ti posavetuj - izjavio je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno, ko će, ako neću ja? Ovo je u vezi njih, a ne u vezi naših privatnih života, koga to još interesuje - nastavila je Kockareva.
Sve - rekla je Dušica i nasmejala pristune.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena i Mihailo pobrali su sve simpatije žirija, pa su i oni dobili svih pet glasova za dalji prolazak, a Damir Handanović izajvio je za kraj i da nas možda očekuje veribda u "Pinkovim zvezdama".

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'