AKTUELNO

Shvatila da pevač nema nijednu duetsku pesmu.

Sedmi na sceni "Pinkovih zvezda" ove večeri zapevao je i Vladimir Volkov iz Kikinde, a žiri je već u prvoj strofi rekao kako je ovaj takmičar izabrao odličnu pesmu grupe "Kerber".

Foto: TV Pink Printscreen

Damir je predložio Kiji tokom Vladimirovog nastupa da sa ovim takmičarom snimi duet, nakon čega je Kockareva rekla kako od sada snima samo solo pesme i da njenom bivšem mužu Slobi Radanoviću treba duet.

Foto: TV Pink Printscreen

Svideo si se publici, svideo si se i nama. Sviđa mi se jako tvoj manir pevanja! Otpevao si pesmu baš onako kako se peva. Svidelo mi se i što nas nisi gledao, nisi nas ni pogledao. Većinom svi gledaju naše reakcije. Bitno je da si ti izneo tu emociju i prepustio se pesmi. Ja sam se oduševila i imaš veliko 'da' od mene - bio je komentar Kristine Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Siguran, tačan, kada treba da pukneš, ti pukneš. Kada treba da usporiš, ti usporiš. Dinamika odlična i od mene imaš veliko 'da' - rekao je Sloba Radanović.

I Vladimir je jedan od takmičara koji je sebi obezbedio dalji prolazak kroz takmičenje "Pinkove zvezde" s obzirom na to da je dobio svih pet pozitivnih glasoda od strane stručnog žirija.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'