AKTUELNO

Većina ljudi voli da pije pivo u društvu svojih prijatelja, i odlična vest je da vlasnici ljubimaca sada mogu, konačno, da nazdrave sa svojim krznenim prijateljima.

Jedan američki proizvođač piva predstavio je bezalkoholno pivo za pse koje dolazi u različitim ukusima. Vest je plasirana na društvenim mrežama, na Svetski dan pasa, a ovo pivo su nazvali "nektarom za pse".

U pitanju je čorba od kostiju puna ukusa i hranljivih sastojaka pogodnih za pse. Pivo za pse je dostupno samo dok traju zalihe – ali se pokazalo toliko popularnim da je čak ustanovljena lista čekanja. Najlepše u ovom projektu jeste što se dolar od svake od prvih 50.000 kupovina donira Društvu za zaštitu životinja, navodi Petmagazine.

-Posle dugog dana nema ništa lepše nego podeliti pivo sa prijateljem. A sa toliko vlasnika kućnih ljubimaca širom Amerike ove godine, želeli smo da napravimo pivo koje će naši potrošači imati priliku da popiju sa svojim 'najboljim prijateljem'. Pored toga, ponosni smo što imamo mogućnost da se udružimo sa Društvom za zaštitu životinja i nastavljamo da se trudimo da pomognemo našim krznenim prijateljima koji još uvek traže dom - naveo je Danijel Blejk, potpredsednik brenda.

#Psi

#pivo