AKTUELNO

Popularna pevačica Nina Badrić danas proslavlja svoj 52. rođendan.

Kako popularna hrvatska pevačica uspeva da očuva svoju mladolikost i vitalnost?

Tajna leži u posebnom režimu ishrane koji je pre nekoliko godina usvojila, a inspiraciju za ovaj korak pronašla je kod svog prijatelja i sportske legende, Novaka Đokovića.


Nina Badrić važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena na domaćoj javnoj sceni, a kako se čini godine joj ne mogu ništa.

Pevačica danas proslavlja svoj 52. rođendan i nikome ne promiče činjenica da izgleda kao da joj je tek 25.

Kako vreme prolazi pevačica sve više odaje utisak mladolike i sveže dame, a kako i sama priznaje, "čarobni štapić" za kojim mnoge žene tragaju "ne postoji".


Kako Nina otkriva, promena ishrane bila je ključna za njen svež izgled i opšte zdravlje.


– Nema čarobnog štapića, potrebno je korigovati ishranu i biti uporan – objasnila je ona.

Iako joj je na početku bilo teško da se navikne na ishranu koja ne podrazumeva meso i mesne prerađevine, brzo je uvidela pozitivne efekte na svoje telo i um.


- Od kada se ovako hranim, moje telo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na sve prethodne godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe - objasnila je Nina i dodala kako se na ovaj korak odlučila sledeći primer teniskog asa.


- Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se ustostručila. I duh i telo. Osećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim tim kilogrami se tope. Ova promena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život - poručila je Badrićeva.

Kako kaže, unos testenine svela je na minimum, a gazirana pića uopšte ne konzumira. Kada dobije želju za slatkim, dve do tri kockice čokolade dovoljne su da je učine srećnom.


- U jelovnik sam uvrstila i supe od brokolija, bundeve i drugog povrća. Odgovara mi jer me zasiti, a nemam osećaj nadutosti - dodala je ona.

Takođe, Badrićeva često slobodno vreme provodi u prirodi i baveći se različitimfizičkim aktivnostima.

Potrudite se da vodite balansiran i zdrav način života kombinujući adekvatan način ishrane sa telesnom aktivnošću i rezultati zasigurno neće izostati!

Autor: Dubravka Bošković