AKTUELNO

Aurora je novootvoreni EMS studio, osnovan sa ciljem da poboljša kvalitet života svima koji žele više fizičke aktivnosti, a nemaju vremena da se posvete svom telu i zdravlju.

EMS studio Aurora specijalizovan je za EMS treninge i maderoterapiju.

Njihovim kombinovanjem se veoma brzo postiže smanjenje masnih naslaga i razgradnja celulita.

Foto: Promo

EMS

EMS ili Elektro-mišićna stimulacija je inovativna fitnes tehnologija koja šalje sitne električne impulse ka mišićima. U toku vežbanja telo prirodnim putem vrši kontrakcije, a dodatnom stimulacijom putem XBody uređaja i odela pojačava se aktivnost mišića što ovaj vid treninga čini efikasnijim od drugih.

Tokom EMS treninga aktivira se više od 90% mišića, što rezultate čini 3x brže vidljivim za čak 3x manje uloženog vremena.

Svaki trening je individualan, a trener je tu da prilagodi jačinu impulsa prema potrebama vežbača, što ga čini pogodnim za sve generacije i svaki nivo kondicije.

Foto: Promo

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija (masaža oklagijama) je najefektivnija masažna tehnika za smanjenje celulita, koja dopire duboko unutar kože i pospešuje izbacivanje toksina iz organizma stimulacijom limfnog sistema, uz pomoć čega se ubrzava metabolizam i cirkulacija. Ovim vidom masaže tretiraju se najviše noge, stomak i zadnjica kao mesta gde je celulit najuporniji i to u serijama od po 10 tretmana.

Štedi vreme

EMS trening traje svega 20 minuta, a efikasan je kao sat vremena provedenih u teretani.

Brzi rezultati

Za samo 2x20 minuta nedeljno odklonite višak masnih naslaga, smanjite celulit i povećajte mišićnu masu.

Individualni treninzi

EMS trening je tako koncipiran da prati potrebe svakog vežbača.

Foto: Promo

Dečiji kutak

Studio poseduje dečiji kutak gde se vaši mališani mogu bezbedno igrati dok vi trenirate.

Pet friendly

Ukoliko nemate kome da ostavite vašeg ljubimca, možete ga povesti sa sobom na trening.

EMS Studio Aurora se nalazi u samom srcu Voždovca i opremljen je tako da svakom vežbaču obezbedi svu neophodnu opremu i pruži intimnost i koncentraciju za postizanje vrhunskih rezultata.

Studio se nalazi u ulici Vojvode Stepe 224 na Voždovcu, a za više informacija možete pozvati na broj telefona 062-1558868.