AKTUELNO

Najveća balkanska folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, već više od dve decenije okuplja stotine hiljada fanova na svojim koncertima, a energija koju ulaže u muziku je neverovatna.

Iako priznaje da njen posao može biti naporan, Ceca je otkrila da ima veliku pomoć, te da uspeva da sačuva jak imunitet, kako bi izdržala i najveće izazove.

- Jedan od imperativa u mom poslu je kako sačuvati zdravlje. Moj posao je jako stresan iako vam ne deluje tako. Jako naporan iako je izuzetno lep. Samim tim kada ste izloženi stresu i velikim naporima pada vam i imunitet - objasnila je Ceca.

Otkrila je da se oslanja da dodatak ishrani koji joj mnogo pomaže pri svakodnevnim naporima.

- Ja se isključivo oslanjam na Cordyceps 5+. On čuva moj imunitet, moje zdravlje, reguliše moj san. Uz Cordyceps 5+ ja živim izuzetno lepo - otkrila je folk zvezda.

Koliko Ceca veruje u proizvode koji jačaju imunitet, govori to što ih koristi i njena ćerka Anastasija Ražnatović.

- Život na sceni zahteva jak imunitet! Zato ništa ne prepuštam slučaju, već se oslanjam na magičan dodatak ishrani Cordyceps 5+. Meni je važno da sve što unosim u svoj organizam bude potpuno prirodno i provereno, a Cordyceps 5+ je upravo to! Pet vrsta gljiva i biljaka koji se već vekovima tradicionalno koriste lečenju i osnaživanju organizma, sada pronalazimo u samo jednoj kapsuli - dodala je Ražnatovićeva.

Sudeći po priloženom, Ceca blista gde god se pojavi, a što je najvažnije, ima energije za još mnogo nastupa i muzičkih avantura.

Autor: