AKTUELNO

Da bi detoksikacija uspela, morate za početak izbaciti jednu vrstu namirnica iz ishrane

Ovaj recept će vam pomoći da pročistite pluća u samo 3 dana. Međutim, pre nego što počnete sa ovim tretmanom, važno je da izbacite sve mlečne proizvode.

Prvog dana, pre spavanja popijte šolju biljnog čaja. Da biste pomogli vašim crevima da se rešite toksina koji izazivaju konstipaciju, i time ćete olakšati plućima da radite svoj posao.

Pre doručka iscedite dva limuna u toploj vodi i popijte to.

Popijte 300 mililitara isceđenog grejpfruta. Ukoliko ne volite grejpfrut, slobodno ga zamenite ananasom. Ove dve voćke sadrže prirodne antioksidanse koji pomažu vašem disajnom sistemu.

Foto: Pixabay.com

U periodu između doručka i ručka popijte 300 militara ceđene šargarepe - ovim potezom ćete alkalizovati svoju krv. Za vreme ručka obavezno morate uneti sok od 400 militara koji sadrži kalijum, koji se u telu ponaša kao tonik za čišćenje.

Pre odlaska u krevet popijte 400 militara soka od brusnice, koji će se izboriti sa bakterijama u vašim plućima koje izazivaju infekcije.

Obavezno vežbajte.

Pored toga, svakodnevno uživajte u toploj kupki koja traje oko 20 minuta - to će pomoći telu da se reši toksina. Pored svega toga, inhalirajte se uz pomoć ulja od eukaliptusa.

Autor: Z.L.