AKTUELNO

Kako hrana može da nas zaštiti, ne samo od kovida, već i od svih ostalih virusa, kao i gde grešimo u ishrani dece večeras je na TV Vesti kod Srđana Predojevića odgovore na ova pitanja dao profesor doktor Vojislav Perišić.

Perišić je na početku gostovanja rekao kako se vakcinisao juče, kao i da smatra kako korona nije čudan virus.

Ovo nije čudan virus, ovo je samo virus koji se pojavio u evolutivnom smislu u životinjama i ljudima i ušao je u jedan prazan prostor. Zašto baš da se to nalazi u Vuhanu? Pa u Kini ima najviše ljudi i treba da vidimo kako će se stvar rešavati u suzbijanju epidemije na tom terenu. Ja sam primio juče ujutru vakcinu, ja se nisam čuvao zbog toga što sam verovao u mere koje će pomoći da se ja odbranim od virusa, iako sam imao jednu gadnu bolest u maju. Ja sam koristio sredstva koja su digla barijere moje odbrane - priča Perišić za TV Vesti.

Foto: TV Vesti

Ja sam bio u Japanu, živeo i radio. Tamo sam video da se daju imuno glukani. Ako bi 5 virusa došlo na moj nos, oni bi bili uništeni, što znači da sprečavamo virus da uđe u naš nos. To mogu i bebe da uzimaju. Ja to uzimam već godinama, s tim što savetuju da se pravi prekid na tri meseca - govori Perišić.

Perišić je dosta vremena proveo i u Britaniji, zbog čega je ispričao kako izgleda njihov doručak, kao i šta on jede u odbrani od virusa.

On je dosadan, ali je odlično komponovan. Brzo obaren paradajz, onda komad bele slanine zbog masne kiseline. I naravno, jedno jaje zbog želuca. Jedno jaje svaki dan - priča Perišić za Vesti.

Foto: TV Vesti

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, Orion - 603, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!

Autor: S. K.