AKTUELNO

Svako jutro započnite ovim napitkom i gledajte kako kilogrami nestaju

Rcept za ovaj napitak datira još iz 40-ih godina 20. veka. Zbog svog pozitivnog dejstva na gubljenje kilograma i dan danas je vrlo popularan i vrlo često se koristi kao pomoć kod skidanja viška kilograma. Pravila koja treba ispoštovati kako biste izgubili kilograme su konzumiranje napitka što češće u toku dana i redukovana ishrana. 

Za pripremu napitka vam je potrbno: 

10 kašike svežeg soka od limuna

10 kašike javorovog sirupa

kašičica čilija

Priprema:

U litar vode dodajte sve satojke i dobro promešajte i napitak je spreman za upotrebu. Tokom dana trebalo bi da se popije oko litar ovog napitka, a unos hrane svede na minimum, oko 1200 kalorija.

Koristi od napitka

Limun podstiče metabolizam i probavu, a javorov sirup nosi hranljive sastojke i energiju, dok će čili pomoći u razgradnji masti u telu. 

Ishrana tokom dijete 

Tokom sprovođenja limun dijete jede se lagano. Dozvoljene su sledeće namirnice: sveže isceđeni voćni sokovi i zeleni čaj, bademi i lešnici, od povrća brokoli, grašak, kupus, luk, patlidžan, paradajz, spanać, tikvica, piletina, riba, semenke bundeve i tofu sir. Od voća se preporučuje dinja, grejp, grožđe, jabuka, kivi, lubenica, jabuka i pomorandža. Napomena: Napitak se pije 15 dana, nakon čega je potrebno napraviti pauzu.

#Zdravlje