AKTUELNO

Hladno vreme nije izgovor za izbegavanje ili ‘’nemanje vremena’’ za fizičku aktivnost. Da, sport i rekreacija su nešto što se podrazumeva u vašoj svakodnevnoj rutini jer postoji nebrojeno mnogo benefita po vaše zdravlje. U nastavku teksta, pročitajte koje to indoor aktivnosti preporučujemo tokom predstojećih hladnih dana. Uzmite udobnu opremu i povedite omiljeno društvo uživajući u sledećim sportskim disciplinama:

Tenis:

Foto: Promo/FitPass

Iako se u najvećem broju slučajeva definiše kao individualan sport, on vas prevashodno uči kako da se oslonite na sopstvenu inicijativu i kreativnost. Dokazano je da tenis utiče na mentalni aspekt pojedinca, pa se čak i mališanima preporučuje da ovaj sport uključe u svoju rutinu.

Foto: Promo/FitPass

Skvoš:

Posmatrajući na svetskom nivou, skvoš kao disciplina je izuzetno popularna. Osim što se takmičite sa svojim protivnikom, takmičite se i sa sobom, vašom pokretljivošću i brzinom odgovora na protivnikov udarac. Proglašen je najzdravijim sportom na svetu, i to s pravom. Odličan je za oblikovanje tela, smatra se fantastičnim kardio treningom, gde tokom sat vremena igre gubite više od 600 kalorija, što će znatno ubrzati vaš metabolizam i istopiti kilograme.

Foto: Promo/FitPass

Teretana:

Teretana nije samo snagatorsko mesto, koje zahteva da gotovo svakodnevno dižete težine koje vam ne prijaju i posle kojih se osećate ekstremno umorno. Ukoliko vam je lakše da treninge podelite po danima i delovima tela, učinite to. Sigurno će vam na samom početku biti teško, ali se ništa ne može porediti sa osećajem zdravog umora i vidiljvih rezultata vežbanja.

Ukoliko ste vlasnik personalizovane FitPass kartice, sigurno ste upoznati da sa njom imate pristup u preko 650 sportskih objekata, 60 disciplina u preko 30 gradova širom Srbije. Sve detaljne informacije možete dobiti putem zvaničnog sajta www.fitpass.rs a prateći želje i potrebe korisnika, lansirana je jedinstvena FitPass aplikacija za obe iOS i Android platforme putem koje imate jednostavan pristup vašem korisničkom profilu i podacima za plaćanje.

#Promo/FitPass

#Teretana

'